Клуб Етър

Тонислав Събев стана трикратен шампион на "Златна рибка" 2012

There are no translations available.

3 златни, 1 сребърен и 4 бронзови медала завоюваха състезателите от плувен клуб "Етър" на държавното лично отборно първенство по плуване “Златна рибка” за деца 9-10 г. 409 млади плувци от 45 клуба в страната стартираха в 50-метров басейн в комплекс “Приморски” във Варна.
Трикратен шампион при момчетата стана Тонислав Събев от ПК “Етър”. Възпитаникът на Роза Георгиева спечели златни медали в дисциплините 200 метра съчетано плуване с 2.59.86 мин., на 50 метра бруст с 42.2 секунди и на 50 метра бътерфлай с 35,92 секунди и е четвърти на 50 м гръб. Съотборникът му Георги Георгиев завоюва сребърен медал на 50 метра бруст с 44.9 секунди, а на 200 метра съчетано плуване е шести. Тонислав и Георги, заедно с Кристиан Александров и Теодор Иванов са бронзови медалисти от двете щафети.
При момичетата щафетата на “Етър” в състав Ирина Иванова, Христа Павлова, Пламена Раднева и Карина Борисова са четвърти на 4х50 м смесена щафета. Индивидуално Карина Борисова е седма на 200 м съчетано плуване и десета на 50 м бруст. В състезанието за “Етър” участваха още Борислав Илиев, Кристиян Владимиров, Иван Брайнов, Филип Христов, Симона Стефанова, Христина Кирова и Виктория Славчева, които подобриха личните си постижения.
При момчетата “Етър” зае трето място отборно с 378 т., а в комплексното класиране е втори с 568 т., като отстъпиха само на домакините от “Черно море”.

HOMEABOUT USTRAINERSCONTESTANTSГАЛЕРИЯCALENDARCONTACTS